The Fray, Jessie J & Patrick Stump



The Fray - Look After you




Jessie J - Price Tag (Ft. B.o.B.)



Patrick Stump - This city (Ft. Lupe Fiasco)


Kram,
Maggie;)

The Fray


Jag förstår verkligen inte varför jag aldrig har lagt märke till detta band tidigare? Sjukt..
Jag tittade på "we are the world 25 for haiti", som jag älskar :D och så fanns där två klipp där de som hade varit med och sjungit kommenterade osv. Så jag klickade in på den. Så la jag märke till en person som jag diggade, hans namn är Isaac Slade. Och han är med i The Fray, så, nu sitter jag och lyssnar på deras låtar. Och de är verkligen bra! Titta in på dem, de är riktigt bra :D

Kram,
Maggie;)

I'm back

Heeej,

Jag har varit i Polen! Kan ni tänka er ;) Hah :D Så ond jag var som inte berättade det för er :D Hemsk jag är. Men nu är jag hemma igen, nåja kom inte idag. Har bara inte orkat ägna tid till bloggen. Har chillat osv.

I Polen, slingade jag håret. Köpte massa saker, bortsett från smycken köpte jag kläder med ;) Var faktiskt första gången jag besökte New Yorker, vilken lycka! Där köpte jag ett midje-skärp (som jag så, har viljat ha så länge) och ett linne. Och tänka sig, senare så köper jag en klänning där ett midje-bälte ingår :D *lycka*

Ja, när de inte var så bra väder, vilket de var rätt mycket (2 dagar regn, 5 vid stranden (yay, blev brun till slut :D, ok blir brun lätt utomlands vid vattnet :D) och resten molnigt) så besökte vi bland annat ett medeltida slott, Malbork. Och så några sanddyner i Polen, kan du tänka dig ;) Där har bland annat Hitler gått en gång i tiden, I think. Om ni ville veta det, ohh, han hade också varit på Malbork kanske 3 gången, inte säker. Där har också några Svenskar varit ;) Alltså, innan man kunde gå in i Slottet och kolla runt osv. Och massa annat gjorde vi med.

Ha det bra,
Kram,
Maggie;)

Hemma

Då var man hemma, okej har varit hemma sedan Måndag men har inte orkat blogga, men nu är jag back on track, skönt att vara hemma eller nej jag saknar Kungsholmen, jag saknar GK, jag saknar Sjövärnskåren, hemma är det ganska tråkigt har gått ifrån att ha något att göra från 06:00 till 22:00 då taklampan skulle vara släkt och 23:00 skulle sänglampan vara släkt och där i mellan ha lektioner så som att segla, sjömanskap, navigation, optisk singnalerning, fys och massa annat till att sova fram till 11 och sen sitta framför datorn tills man ska sova igen xD Jag vill inte ha sommarlov längre, det bara regnar, jag vill börja gymnasiet, ha något att göra, nä nu ska jag börja gå upp vid 7 - 8 och inte sova bort hela dagarna. Kanske städa varje morgon som vi gjorde på Kungsholmen?

Ja jag ville bara skriva av mig lite så ni vet att jag lever, slutar med att säga att jag har haft 3 helt fantastiska veckor på Kungsholmen, så det blir FK nästa sommar och till hösten ska jag börja ta förarintyg :)